Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Empty samples

Πριν καιρό, για έναν ολόκληρο χρόνο κάθε μήνα σου έδειχνα ποια προϊόντα δοκίμασα σε δείγματα. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν άκρως διασκεδαστικό, μιας και δοκίμασα τουλάχιστον 43 διαφορετικά προϊόντα όπως βλέπεις εδώ. Μετά όμως σταμάτησα τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, και δεν είχα κάποιο κίνητρο για να χρησιμοποιώ δείγματα. Σήμερα θα δεις λίγα.


Ξεκινάω με 3 κρέμες ματιών. Juliette Armand elements 04 antiage eye cream 2 ml, Olivaloe anti-wrinkle eye cream 3ml, Red Water eye cream treatment 1ml. Η τελευταία δε μου άρεσε καθόλου, αλλά οι άλλες 2 μου άρεσαν. Η πρώτη είναι ελαφριά, αφήνει αίσθηση νερού, ενυδατώνει καλά, αλλά έχει αδιάφορη μυρωδιά. Η δεύτερη προσφέρει φουλ ενυδάτωση. Έχει πλούσια υφή και έχει ευχάριστη μυρωδιά. Ποια θα αγόραζα από τις 3; Μάλλον την πρώτη, μόνο και μόνο γιατί η δεύτερη θεωρώ είναι καλύτερη για λίγο μεγαλύτερες ηλικίες.
Περνάμε τώρα στις κρέμες προσώπου. Η anti-wrinkle & moisturizing face cream για κανονικό ξηρό δέρμα της Olivaloe (3ml)μου άρεσε πάρα πολύ για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Πλούσια υφή, απίθανη μυρωδιά πούδρας και καταπληκτική ενυδάτωση. Η Vichy idealia smoothing and illuminating cream(1.5ml) όπως και η Vitamin E&Q10 αντιρυτιδική κρέμα της Aloe Plus(3ml) μου φάνηκαν αδιάφορες. Από Juliette Armand τώρα η elements 6% aha fluid(2ml) και η thavma therapy lift anti-wrinkle cream(2ml) μου άρεσαν. Και οι 2 έχουν ωραία σύσταση, υπέροχα ηρεμιστική μυρωδιά και χαίρεσαι να τις απλώνεις στην επιδερμίδα σου. Τώρα αν είδα θαύματα στις ρυτίδες έκφρασης, δεν θα το έλεγα, και το βρίσκω λογικό, μιας και το κάθε δείγμα άντε να έφτασε για 2-4 χρήσεις.

Τα επόμενα 2 προϊόντα σου τα δείχνω μόνο και μόνο για να δεις ποιους δίσκους ντεμακιγιάζ(100%υδρόφιλο βαμβάκι) και ποια ξυραφάκια προτιμώ και παίρνω ξανά και ξανά.



Εσύ χρησιμοποιείς δείγματα ή τα πετάς;

Τα λέμε σύντομα...


2 σχόλια: