Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

EMPTIES #25

Για σήμερα, για ακόμη μία φορά, θα σου δείξω τί προϊόντα τελείωσα τον τελευταίο καιρό. Δεν ανήκουν σε μία μόνο κατηγορία, π.χ. σώμα, αλλά σε πολλές.


Ξεκινάω από τα αριστερά με το αφρόλουτρο γιασεμί του Κορρέ(250ml). Αγαπημένο προϊόν, αλλά όχι αγαπημένη μυρωδιά. Προτιμώ, εγώ αλλά και ο fiance, άλλες μυρωδιές περισσότερο. Δεν ξέρω αν είναι η 3η ή η 4η συσκευασία που τελειώνω από το natural conditioner με έλαιο argan και πρωτεΐνες από Sostar(250ml), αλλά σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Αγαπημένο μου εδώ και μήνες! Ακόμη ένα πολυαγαπημένο και πολυχρησιμοποιημένο προϊόν είναι το σαμπουάν για ευαίσθητο τριχωτό με λεβάντα και μέλι της Apivita(250ml). Φάρμακο θα το χαρακτήριζα, γι' αυτό και δε λείπει ποτέ από το μπάνιο μου. Το γαλάκτωμα σώματος μεταξένιας λάμψης με βούτυρο κακάο και macadamia της Bioten(250ml) θα το χαρακτήριζα-με με λιθοβολήσεις- αδιάφορο. Δεν εντυπωσιάστηκα με τη μυρωδιά, περισσότερο με μπούκωνε θα έλεγα, αλλά ούτε και με την ενυδάτωση που προσέφερε. Μέτριο. Δεν θα το ξαναπάρω σίγουρα. Αν θέλεις να δοκιμάσεις ένα άκρως αποτελεσματικό νερό micellar και είσαι οπαδός του bioderma μη διαστάσεις να πάρεις το hydraboost micellar water της tecnoskin(200ml). Αν όμως είσαι από τις πιο σχολαστικές στον καθαρισμό του προσώπου σου σίγουρα να δώσεις μια ευκαιρία στον κρεμώδη αφρό καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα και την τονωτική λοσιόν με μέλι και πορτοκάλι (75ml έκαστο) της apivita. Μοσχοβολιστά, απολαυστικά και αποτελεσματικά! Αυτά που σίγουρα εγώ δε θα ξανααγοράσω είναι η οδοντόκρεμα whitening της frezyderm(75ml), προσπαθώ ακόμη να τελειώσω και τη 2η συσκευασία που έχω, η πλούσια κρέμα προσώπου(50ml) και η κρέμα ματιών(15ml) της σειράς nirvanesque της Nuxe. 


Την πιο ωραία και δροσερή μυρωδιά σε αποσμητικό την έχει το anti-perspirant deodorant raspberry&mint της oriflame(50ml). Αν πέσει στα χέρια μου ξανά κατάλογος της εταιρίας, σίγουρα θα το αγοράσω! Καλό ήταν βέβαια και το Rexona clear aqua crystal(150ml), αλλά προτιμώ το προηγούμενο! Δροσιστικό επίσης και ανακουφιστικό τους καλοκαιρινούς μήνες υπήρξε και το Gerovital after sun repair gel(150ml). Δεν είχε κάποια ιδιαίτερη ή ξεχωριστή μυρωδιά, αλλά σαν after sun ήταν τόσο καλό όσο έπρεπε. Όσο για το ξεβαφτικό νυχιών της cien(200ml), δε θυμάμαι αν σου μίλησα ξανά. Βολικότατη συσκευασία, συμπαθητική μυρωδιά και αξιοπρεπές στη δουλειά του. Στα συν του, η χαμηλή τιμή του και το ροζ χρώμα του :-) .Μπορεί η οδοντόκρεμα της frezyderm να ήταν απογοήτευση για μένα, αλλά η white now glossy chic της aim (50ml) όχι. Ωραία γεύση, λαμπερό αποτέλεσμα και όμορφη συσκευασία. Δε μπορώ να πω ότι είδα διαφορά στο χρώμα των δοντιών μου, αλλά σίγουρα ήταν πιο γυαλιστερά. Στα μείον του η μειωμένη ποσότητα συγκριτικά με τις υπόλοιπες οδοντόκρεμες. Απόλαυσα επίσης το lip butter vanilla&macadamia της liposan(19ml)-αν και χρησιμοποιώ σπάνια προϊόντα με paraffinum liquidum, την κρέμα χεριών με γάλα και λεβάντα της cien(30ml)-μυρωδιά όνειρο- αλλά όχι τόσο το γαλάκτωμα σώματος της fresh line στη μυρωδιά galatea (60ml) μιας και η τόσο γλυκιά μυρωδιά του με μπούκωνε επίσης. Σαν ενυδατικό προϊόν όμως ήταν από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Ειδικά στην κατηγορία γαλακτώματος. 


Και τώρα πάμε στην ώρα του παιδιού...ε.... στην ώρα της περιποίησης. Ή καλύτερα στην ώρα των μασκών ομορφιάς. Έχουμε και λέμε: ενυδάτωσης με αλόη, απολέπισης με βερίκοκο, ενυδάτωσης με φραγκόσυκο της apivita(4x8ml), cleansing radiance και thirst relief της youth lab(3x6ml), double glow peel mask της vichy(2x6ml), soothing rehydrating fill in care της la roche posay(1x6ml), refreshing&relaxing moisture mask από nuxe(1x4ml) και τέλος επανορθωτική μάσκα ύπνου wild rose του κορρέ(1x20ml). Γενικά μου αρέσουν πολύ οι μάσκες προσώπου. Παίρνω πολλές, έχω πολλές, δοκιμάζω πολλές, τελειώνω πολλές. Οι περισσότερες μου αρέσουν. Αυτές όμως που δε θα πάρω ξανά, όχι γιατί ήταν "κακές" ή αναποτελεσματικές, αλλά γιατί έχω άλλες αγαπημένες που κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά είναι η μάσκα της nuxe, της la roche-posay, της vichy και της apivita με αλόη.
Επίσης χρησιμοποίησα και 2 ακόμη από τις αγαπημένες μου κορεάτικες μάσκες ύπνου, για τις οποίες σου μίλησα καιρό πριν.  

Ουφ...
Άδειασε επιτέλους αρκετός χώρος. Έτοιμος να δεχτεί άλλες άδειες συσκευασίες τον επόμενο καιρό.


Ποιά είναι η περισσότερο αγαπημένη σου μάσκα και πιο η λιγότερο αγαπημένη σου;

Τα λέμε σύντομα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου