Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

empty samples #2

Φυσικά και μαζί με τα πολλά άδεια προϊόντα υπάρχουν και πολλά άδεια δείγματα. 11 για την ακρίβεια. Υποθέτω είναι το μεγαλύτερο empty samples post ever!




Αν πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στο Sun Screen SPF50 της Frezyderm(2 ml) και το Sunscreen face cream red grape SPF50 του Κορρέ(1.5 ml) θα διάλεγα το δεύτερο. Κυρίως γιατί αποφεύγω τα σιλικονούχα προϊόντα. Επίσης γιατί του Κορρέ έχει ωραία υφή που απορροφάται εύκολα και πολύ ωραία διακριτική μυρωδιά.
Αν πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στη Galenic nectalys smoothing cream SPF15(3 ml) και τη Juliette armand elements 03 hydra action cream(20 ml) θα διάλεγα και πάλι τη δεύτερη. Ελληνική καταγωγή, υπέροχο άρωμα, ελαφριά υφή, ενυδάτωση που διαρκεί. Αυτά με έπεισαν. Αν και έχει κι ένα ελάττωμα. Έχει σιλικόνη, απλά σε πολύ μικρό ποσοστό. Στην υφή σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις.
Αν πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στην frezyderm eye cream(1 ml) και τη beatific extreme anti-aging eye cream(5 ml) θα διάλεγα τη beatific. Μάλλον. Εξαιρετικά πολυτελής υφή με εξαιρετικά φίνα μυρωδιά και μοναδική ενυδάτωση. Τα 60 ευρώ όμως την κάνουν απλησίαστη για μένα. Αρνούμαι στα 30 μου να δεχθώ ότι χρειάζομαι κρέμα ματιών των 60 ευρώ. Στη μισή τιμή περίπου(31.50) κυμαίνεται η κρέμα της frezyderm. Ενυδατώνει, δε λέω, έχει και ωραία μυρωδιά και υφή. Απλά δεν πλησιάζει την πολυτελή αίσθηση της άλλης την ώρα που την εφαρμόζεις. Αυτή είναι η βασική τους διαφορά για μένα. 
Δύο λίγο "περιττά" για μένα προς το παρόν προϊόντα είναι της frezyderm το neck contour(2 ml) και το instant lifting serum(2 ml). Και μάλιστα υποθέτω πως επειδή προορίζονται για άλλες ηλικίες, εμένα με άφησαν αδιάφορη ως προς τα αποτελέσματά τους. Μπορεί να γράφουν και τα 2 ότι είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, όμως κατά την ταπεινή μου άποψη ένα κορίτσι μέχρι τουλάχιστον τα 26(και λίγα λέω) ούτε συσφιγκτικό/lifting ορό χρειάζεται, ούτε κρέμα για την περιοχή του λαιμού. Μια γυναίκα όμως 40+ υποθέτω θα τα έβρισκε σίγουρα πιο χρήσιμα και θα ήταν σε καταλληλότερη θέση να κρίνει αν κάνουν δουλειά ή όχι από μένα.
Για το τέλος άφησα 3 χρήσιμα προϊόντα πραγματικά ανεξαρτήτως ηλικίας. Το περιβόητο λάδι της nuxe(30 ml) μου κάνει παρέα χρόνια τώρα. Είναι μακράν το αγαπημένο μου. Η κρέμα χεριών της panthenols(25 ml) μου άρεσε. Ενυδάτωνε ωραία τα χέρια, είχε μια μυρωδιά που σχεδόν περιμένεις από μια κρέμα χεριών, είναι ιδανική για την τσάντα και έχει πολύ καλή τιμή. Γιατί δεν θα την ξαναπάρω όμως; Μόνο και μόνο επειδή έχει parabens και mineral oil. Η οδοντόκρεμα colgate maximum protection caries(19 ml) δε μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση. Μια ok οδοντόκρεμα σε σούπερ μέγεθος για να σας συνοδεύει σε οποιοδήποτε ταξίδι!



Τί γνώμη έχετε για τα δείγματα;
Ποια μαγαζιά θεωρείτε ότι κάνουν καλή διάθεση δωρεάν δειγμάτων;



Τα λέμε σύντομα... 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου